Topic-icon Maak de competitie je eigen

More
3 weeks 10 hours ago #4572

Van blessurekrant over Draymond Green en Chris Paul tot veelbelovende trends van verschillende van de jongste spelers van het spel en meer, het is weer een week met veel updates in de NBA.

Hier is een blik op het meest fantasy-relevante nieuws en opmerkingen voor alle 30 teams in de competitie:
Atlanta Hawks: Het is redelijk om te zeggen dat Hawk
Maak de competitie je eigen
Elke fantasy basketbal competitie is anders. Hoewel er algemene regels en instellingen gelden die over de hele linie gelden (je zult hieronder meer leren), neemt elke competitie een eigen identiteit aan op basis van instellingen zoals roostergrootte, Nike Air Max Zero Womens blessureplaatsen, Nike Air Vapormax Dames statistische categorie?n Nike Air Max 90 Homme Noir en andere details.
We raden Adidas Superstar Femme je aan lid te worden of een competitie te beginnen die past bij wat je zoekt. Als je meer casual wilt zijn en je line-ups eenmaal per week wilt instellen, zoek dan een competitie die wekelijkse wijzigingen in de opstelling gebruikt. Als je een beetje meer diehard bent met dit alles en je wilt spelers kunnen toevoegen en droppen en dagelijks nieuwe line-ups kunnen maken, dan is dat het soort competitie dat je zou moeten betreden.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.189 seconds
Powered by Kunena Forum